UP4Emotion
ÓVODÁS, KISISKOLÁS | KOMOLYZENE

UP-eramesék Papagénóval - zenés gyerekelőadás

462 férőhely

Aktuális időpontok

Leírás

Operakoncert gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek.

Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai, és a Budapesti Fesztiválzenekar Kakaókoncertjei után, most az újpesti UP rendezvénytérben várja a családokat.

Az előadásokon a gyerekek találkozhatnak sőt együtt játszhatnak, énekelhetnek Papagénoval (Hábetler András) és sok más híres operahőssel (FareMido Operatársulat tagjai), közben megismerkednek Mozart, Händel, Rossini, Donizetti, Verdi és más zeneszerzők legnépszerűbb operáival.

Ha igényes, tartalmas és szórakoztató hétvégi programot keres, és nem bánja, hogy gyermeke közben megszereti a klasszikus zenét és az operát, akkor jöjjenek el együtt a FareMido Operatársulat gyermekkoncertjére!

Mert nem lehet elég korán kezdeni!

Jegyárak: 2500 Ft

Időpont:
10.28., vasárnap, 10 óra 30 perc
11.25., vasárnap, 10 óra 30 perc
12.30, vasárnap, 10 óra 30 perc

UP Újpesti Rendezvénytér (színházterem) 1042 Budapest, Szent István tér 13-14.

Jegyek kaphatók az Újpesti Kulturális Központ intézményeiben, a jegy.hu weboldalon, az InterTicket országos hálózatában, valamint a helyszínen.


JEGYVÁSÁRLÁSNÁL ÉRVÉNYESÍTHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Újpest kártya: 10%
Nyugdíjas: 10%
Diák: 10%
Családi (2 felnőtt + 2 gyermek)*: 10%

(* Családi kedvezmény a gyermek előadásokra vonatkozik. Egy jegyre egy kedvezmény érvényesíthető és a kedvezmények csak a helyszínen érvényesíthetők a kedvezményre jogosító fényképes igazolvány felmutatásával.!)

Képek